Speleocamp 2018 - Casa de Piatra 11 - 18 august 2018


Afis-Speleocamp-2018-mijSocietatea Nationala de Speologie organizeaza, in cadrul activitatilor anuale de explorare, Speleocamp 2018 - Casa de Piatra. Speleocamp 2018 este o tabara de lucru  care se desfasoara in perioada 11 - 18 august 2018 si continua activitatile desfasurate in cadrul "Speleocamp 2017". Daca esti interesat poti trimite un e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Obiective:
- pesterile de lucru ale SNS de pe Valea Garda Seaca, Hodobana si Platourile Calineasa si Batrana din Muntii Bihor

Perspective:
- penetrarea in sistemele Coiba Mare - Tauz, Izbucul Rece, Coliba Ghiobului, Gura Apei

Activitati colaterale, posibile in masura timpului liber:
- antrenament la faleza
- vizita in pesterile din zona
- fotografie in pesterile din zona

Loc de desfasurare: satul Casa de Piatra, Comuna Arieseni, Judetul Alba
Cazare: in cabana si cort
Echipament necesar:
pentru cazare: sac de dormit, incaltaminte pentru cabana;
pentru pestera: salopeta, bocanci (cizme de cauciuc), casca cu sistem de iluminare frontal, sac pentru transportul echipamentului (banana speologica). Ai nelamuriri in privinta echipamenului? Intreaba si vom fi bucurosi sa iti raspundem.
Masa va fi în regim de autogospodarire. Veti avea la dispozitie aragaz, frigider, vase de bucatarie pentru utilizare comuna.

Contributie de participare: 100 lei (necesara pentru asigurarea meselor comune zilnice si alte cheltuieli comune) 

Daca nu aveti experienta speologica, dar doriti sa experimentati atomsfera unei tabere speologice de lucru, sa cercetati si sa descoperiti pesteri, sunteti bineveniti!

Numarul participantilor este limitat la 15. Vârsta minima a participantilor acceptati este de cel putin 18 ani impliniti in decursul anului 2018. Pentru participarea la activitati, participantii cu varsta sub 18 ani vor avea nevoie de acordul scris al ambilor parinti.

Înscrierile se fac, pâna la completarea locurilor, la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   Daca nu sunteti membru SNS, va rugam sa precizati in cererea de inscriere numele, vârsta, date de contact (adresa, telefon), organizatia (daca este cazul), precum si câteva cuvinte despre activitatile spelogice pe care le-ati mai desfasurat si o motivatie pentru participarea la tabara. Locurile se ocupa in ordinea acceptarii cererilor si a platii contributiei.

Puteti sa va asteptati la 8 zile interesante, pline de activitati de teren: explorative, de cercetare de suprafata si in primul rand la o atmosfera prieteneasca.

Imagini de la "Speleocamp" 

    

SpeleoCamp

Pictura in intuneric 2016

Ghetarul de la Vartop

Pestera Ursilor

Revista Lumea pesterilor