De ce sa te înscrii în SNS?


Daca îndragesti cu adevarat pesterile trebuie sa fi alaturi de Societatea Nationala de Speologie. Nu conteaza nationalitatea, vârsta, sexul sau categoria sociala. Ne leaga nu doar pasiunea comuna - speologia, ci si dorinta de a proteja si conserva salbaticiunea si frumusetea mediului subteran.

Ne adresam în primul rând celor care practica speologia solitar si celor care din diverse motive au renuntat sa practice speologia de club. Credem ca experienta voastra poate ajuta speologia româneasca si în acelasi timp poate ajuta Societatea sa creasca si sa se dezvolte. Exista loc si pentru voi si pentru cei din familia voastra, si nu în ultimul rând, credem ca este important faptul ca încercam sa construim o Societate a carei activitate sa fie transparenta pentru toti membrii sai si în care parerea fiecarui membru sa conteze.

Daca crezi ca speologia poate oferi satisfactii si un mod de afirmare a personalitatii, daca protectia mediului în care traiesti nu-ti este indiferenta, daca crezi ca obiectivele noastre sunt si obiectivele tale, vino alaturi de noi!
 
 
Cerere de inscriere (descarcati cererea, completati-o si trimiteti-o la snsro at intech.ro)

SpeleoCamp

Pictura in intuneric 2016

Ghetarul de la Vartop

Pestera Ursilor

Revista Lumea pesterilor