Sustinere

Daca doriti sa sprijiniti organizatia noastra o puteti face prin donatii în bani, obiecte sau servicii.

În cazul in care reprezentati o persoana juridica ne puteti sprijini activitatile prin publicarea în regim de publicitate a reclamei firmei dumneavoastra în cadrul revistei noastre sau în acest site web. 

Consideram firesc sa va informam permanent pe ce cheltuim banii pe care aveti amabilitatea sa ni-i puneti la dispozitie. De aceea, fiecare dintre cei care vor contribui cu bani, indiferent de suma, va primi un raport financiar în care va regasi modalitatile in care a fost utilizata donatia.

Pentru donatii în bani aveti nevoie de urmatoarele date:
Cod de inregistrare fiscala (C.I.F): 15331274
Titular cont: AS. SOC. NATIONALA DE SPEOLOGIE
IBAN: RO25BTRL01301205921289XX
Banca: BANCA TRANSILVANIA SUCURSALA CLUJ-NAPOCA

Va putem oferi informatii suplimentare privind modalitati particulare de sprijin daca ne contactati prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2%

Conform Codului Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa dispuna asupra destinatiei unei sume reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual platit in decursul anului precedent.

Aceasta optiune nu va costa nimic! Daca nu o folositi, suma respectiva ramâne statului. Directionând aceasta suma catre SNS, puteti sprijini activitatile asociatiei noastre. 

 

Pentru anul 2012 termenul limita de depunere este 25 mai si declaratia se refera la venituri inregistrate in anul 2011.. 

Va multumim pentru sprijinul acordat initiativelor SNS!

 

SpeleoCamp

Pictura in intuneric 2016

Ghetarul de la Vartop

Pestera Ursilor

Revista Lumea pesterilor